lørdag 19. juni 2010

Ankerfeste

Etter tips frå John så valgte me Noafeste til ankeret. Klaringa var ikkje allverden, men det bør gå greitt. Med litt polstring under ankeret unngår forhåpentligvis hakk. Verre er det om kreftene sviktar i det ankeret skal på plass.

2 kommentarer:

John sa...

Sjå der ja, ser problemet og ville nok heller enn å vinkle feste opp prøve å få ankeret "utfor" kanten, då sleppe du gelcoat-skrell om du glippar, slik du har montert det no risikerer du vel også at det "sig" med tid og stunder eller bit feste skikkelig? Ser ut som om du har pushpiten lengre ute mot badeplattforma og at ankeret dermed kunne hengt "normalt" men gått utanfor kanten? E du med? Vert nok eit tilsvarande problem på Hansemann... tippar høgda på pushpiten er lik

Per Vidar sa...

Trur ikkje det kjem til å siga. Festet grip godt rundt pushpiten. Eg ser ingen andre måtar å festa ankeret på utan at det er fare for at det tar nedi gelcoaten. Viss eg forstår deg rett så meinar du altså at det går an å få ankeret til å gå klar av kanten? I så fall må du teikna og forklara :)